Hopp til innholdet
Hjem » News » Løfter frem ledige stillinger med Snapchat

Løfter frem ledige stillinger med Snapchat

Arena Innlandet har sin egen Snapchat-kanal. Her får du et unikt innblikk i en rekke bedrifter i Innlandet!

snapchat_arena_innlandet_kvadrat

Ved å følge brukeren «arenainnlandet» på Snapchat får du en kikk inn i en rekke bedrifter og organisasjoner i Innlandet. Hver dag er det en ny bedrift som styrer denne Snapchat-brukeren og gir deg innsikt i bedriften – blant annet får du vite om ledige stillinger.

– Dette prosjektet er det første i sitt slag som vi vet om i Norge, sier prosjektleder Berte Sollerud Helgestad i Hamarregionen Utvikling. Vi er skikkelig stolte og glade over at Arena Innlandet-konseptet nå også utvides med en nyskapende rekrutteringskampanje med bruk av Snapchat, forteller hun.

– Hensikten er å vise frem Innlandet som en attraktiv og mangfoldig arbeidsplass, og spesielt å nå ut til å unge arbeidssøkende og eller studenter som snart skal ut i jobb, avslutter Helgestad.

Det er en bred allianse av bedrifter i Innlandet som har gått sammen om prosjektet; Boligpartner, Hamarregionen Utvikling, Norsk Tipping, Elverum kommune, Hamar kommune, Ringsaker kommune, Eidsiva, The Assessment Company, Ferskvann og mange flere.

Slik følger du oss
Legg oss til som venn i Snapchat ved å søke opp brukernavnet «arenainnlandet» eller bruk Snapchat til å ta bilde av den gule firkanten med Snapchat-koden over til høyre.

Plass til flere!
Har du og din bedrift lyst til å bli med på et nyskapende og unikt prosjekt, og samtidig lære mer om bruken av Snapchat? Gi oss beskjed!

Arena Innlandet 2019 arrangeres 23. september på Sentralen i Oslo. Vil du vite mer?

Legg igjen en kommentar