Om Arena Innlandet

Arena Innlandet er en møteplass hvor næringsliv, studenter og jobbsøkende kan møte næringslivet fra Innlandet.

Foto: Hamarregionen/ Frederik Garshol

Jobbmessen Arena Innlandet ble utviklet i 2016. I 2017 videreutviklet vi konseptet med jobbmessen gjennom å styrke synlighet og profilering av deltakende bedrifter og regionen i før og etter selve arrangementet. Vi utviklet et konsept for profilering mot skoler og studentforeninger i tillegg til en rigg opp mot Oslo Innovation Week. Vi er den eneste regionen som har vært en del av Oslo Innovation Week gjennom våre fagseminarer, og vi har deltatt i de siste tre årene.

Foto: Hamarregionen/ Frederik Garshol

I 2018 utviklet vi snapchatkanalen med en rekrutteringsstafett mellom bedriftene i regionen som førte til at konseptet levde hele året også utenom selve jobbmessen. 

I 2020 har vi tatt Arena Innlandet konseptet hjem og videreutviklet det sammen med NAV i Hamarregionen. Nytt av året er digital jobbmesse, kompetanseløft, karrierevalg og fokus på inkludering. På grunn av Covid-19 situasjonen har vi delt arrangementet med en digital jobbmesse 15. oktober og en digital og fysisk jobbmesse 11. mars 2021.

Tilbakemeldinger fra de bedriftene som deltok på tidligere jobbmesser er at det er en viktig arena både for synlighet og rekruttering samt for nettverk med andre bedrifter i regionen. 

Gjenopplev stemningen fra tidligere arrangementer:

Følg oss gjerne på Facebook for å holde deg oppdatert.

Snakk med oss 
Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med arbeidssøkere, næringsaktører, gründere og andre interessenter. Send oss en e-post på kontakt@arenainnlandet.com

Arrangører
Arena Innlandet er et samarbeid mellom Hamarregionen Næringsutvikling og NAV i Hamarregionen, hvor kommunene Ringsaker, Hamar, Stange og Løten står bak. Formålet med jobbmessen er å vise frem jobbmulighetene i regionen og tiltrekke oss attraktive arbeidstakere.

Profil
Last ned ArenaInnlandet-logoer