Om Arena Innlandet

Arena Innlandet er årlig møteplass i Oslo hvor næringsliv, studenter og jobbsøkende kan møte næringslivet fra Innlandet – Hamarregionen og Elverumregionen. En arena for arena for internasjonale kontakter, relasjonsbygging og innovasjon!

I 2017 ble Arena Innlandet arrangert for femte gang og var denne gangen større enn noensinne. 62 bedrifter stilte på jobbmesse, og på dagtid ble det arrangert to fagseminarer som er en del av Oslo Innovation Week .

Fjorårets arrangement fant sted 26. september på Sentralen i Oslo sentrum. Arrangementet var også i 2017 en del av Oslo Innovation Week.

Arena Innlandet 2017 ble arrangert på Sentralen i Oslo (Foto: Lars Martin Bøe)

Hjertelig velkommen tilbake høsten 2018 – mer informasjon kommer! Følg oss gjerne på Facebook for å holde deg oppdatert.

Snakk med oss
Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med arbeidssøkere, næringsaktører, gründere og andre interesseenter. Send oss en e-post på kontakt@arenainnlandet.com

Arrangører
Bak Arena Innlandet står syv kommuner i Innlandet, med Elverumregionens Næringsutvikling og Hamarregionen Utvikling som hovedarrangører. De syv kommunene er Elverum, Hamar, Løten, Ringsaker, Stange, Våler og Åmot.

Last ned ArenaInnlandet-logoer

 

Reklamer