Hopp til innholdet

Om Arena Innlandet

Den viktigste møteplassen mellom elev/studenter, jobbsøkende og næringslivet

Arena Innlandet er en møteplass hvor næringsliv, studenter og jobbsøkende kan møte næringslivet fra Innlandet. Ambisjonen er at Arena Innlandet er en mangefasettert møteplass for de som ønsker kompetansepåfyll. Et godt og effektivt utstillingsvindu for næringslivet i regionen som ønsker å rekruttere og en arena for utdannings- og karrierevalg for elever/studenter og de som ønsker et karrierebytte.

Arena Innlandet er et samarbeid mellom Hamarregionen utvikling og NAV i Hamarregionen, hvor kommunene Ringsaker, Hamar, Stange og Løten står bak. Arena Innlandet ble utviklet i 2016 som en videreføring av Tirsdag kveld arrangementet som var en ren jobbmesse. Arena Innlandet ble arrangert i Oslo hvor vi som eneste region også var en del av Oslo Innovation Week med en fagdel. Siden konseptet ble lansert i 2016 har konseptet blitt videreutviklet hvert år.

Etter arrangementet i 2019 ble det besluttet å ta konseptet hjem og arrangere det på Hamar som et fysisk og digitalt arrangement. På grunn av pandemien ble arrangementet i 2020 kun arrangert digitalt på plattformen Myonvent.  Arrangementet som var planlagt høsten 2021 ble flyttet til 29. september 2022.

I 2021 har vi videreutviklet konseptet ytterligere med konseptet elev møter næringsliv i samarbeid med Innlandet fylkeskommune, Ungt entreprenørskap Innlandet, NHO Innlandet og opplæringskontor. Dette arrangementet er både fysisk på Scandic Hamar og digitalt på Myonvent

Fysisk arrangement

Arena Innlandet arrangeres på Scandic Hamar. Kompetansepåfyll og messevandring arrangeres kun fysisk.

Digitalt arrangement

De digitale delene av Arena Innlandet arrangeres på myOnvent

Kontakt oss?

Du kan nå oss på 400 27 683 eller kontakt@arenainnlandet.com