Hopp til innholdet
Hjem » News » Fikk god oversikt over arbeidsmarkedet

Fikk god oversikt over arbeidsmarkedet

ellen_marie_snartum_arena_innlandet

Ellen Marie Snartum (33) hadde bodd utenfor Hamar i 13 år da hun flyttet hjem igjen. Jobbmessa Arena Innlandet viste seg å være en ypperlig anledning til å få oversikt over arbeidsmarkedet i Hamarregionen.  Nå er hun på plass i ny jobb i hjembyen.

Med fysioterapiutdanning pluss master i ledelse og videreutdanning i prosjektledelse, hadde Ellen en bred tilnærming da hun søkte jobbmuligheter i hjembyen. På Arena Innlandet oppdaget hun at mulighetene var flere enn hun ante.

– Mye hadde skjedd i Hamar! Ikke bare var byen forandret og med større tilbud, det var også kommet mange nye bedrifter, forteller Ellen. Besøket på jobbmessa Arena Innlandet i fjor hjalp henne å få oversikt og å knytte kontakter.

– Det lokale arbeidslivet hadde større variasjon enn jeg trodde, og å få prate med representanter fra så mange arbeidsgivere på ett sted, gjorde at jeg kom raskt videre i prosessen.

André Holen, HR- og organisasjonssjef i Hamar kommune, var en av dem Ellen Marie Snartum kom i kontakt med på Arena Innlandet. Kommunen etterspør stor bredde av kompetanse, og etter jobbmessa holdt Ellen kontakt med kommunen.

Få måneder senere skulle kommunen ansette konsulent ved avdelingen Service og kommunikasjon. Der gikk Ellen til topps i ansettelsesprosessen. 1. mai startet hun i jobben, hvor hun blant annet er prosjektleder for å utvikle digitale saksbehandlingsløsninger innen byggesak.

Snartum anbefaler Arena Innlandet for alle som vil orientere seg på jobbmarkedet i Innlandet:

– Jobbmessa var nyttig og veldig hyggelig, forteller hun. Bedriftene hadde fine stands med flinke og svært imøtekommende folk. De var virkelig interessert i meg og min bakgrunn og kompetanse, de var på tilbudssida!

Årets jobbmesse er 26. september, på Sentralen i Oslo, kl 18-21. I år kan du møte nær 60 bedrifter fra Hamarregionen og Elverumregionen.

Møt bedriftene og meld deg på

Legg igjen en kommentar