Hopp til innholdet
Hjem » News » IKT-bedrifter som trenger din kompetanse

IKT-bedrifter som trenger din kompetanse

60 bedrifter fra Innlandet er klare til å møte deg på stands på Sentralen, 26. september. Flere av disse befinner seg i kategorien IT/IKT, og her er mer om nettopp dem!

 

Centriccentric_logo

Centric er et av Norges ledende bemannings og konsulentselskaper innen IT. Vårt konsept er unikt i Norge. Ved å tilby innleie til midlertidige stillinger, konsulentutleie, rekruttering, IT Outsourcing og kursing på vårt eget IT Academy, er vi selskap som kan tilpasse kompetanse og skreddersy løsninger til den enkelte kundes behov.

Vi har vårt hovedkontor i Oslo, og regionskontorer i Drammen, Hamar, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Når det gjelder fokus- og kompetanseområder så ser vi etter utviklere og programmerere. Vi har stort behov for systemutviklere innenfor flere områder. I tillegg ser vi etter senior IT-kompetanse innenfor drift, nettverk, sikkerhet og prosjektledelse.


Enoroenoro_logo

Enoro utvikler programvareløsninger og tjenester for energibransjen i Norge, Norden og Europa. Enoro er en del av Hansen Technologies, med kunder i 45 land. I Norge er vi ca 150 ansatte, og ønsker flere utviklere og prosjektledere med på laget!


EON RealityEON_Reality_Logo_Blue

EON Reality er et av verdens ledende selskaper innen VR (virtuell virkelighet) og AR (augmented reality – utvidet virkelighet). Selskapet ble startet opp i California i 1999 og har siden da blitt et verdensomspennened selskap. Nylig etablerte EON Reality seg i Norge – midt mellom spillutviklere, IT-selskaper og studenter i Hamar og i Elverum, og er i stor vekst.


EVRYevry_logo

EVRY Innlandet ligger ved E6 i Brumunddal og på Gjøvik . Vi er 220 høyt kompetente IT medarbeidere i Innlandet hvorav 140 er i Brumunddal  og 80 på Gjøvik.


Hamar Game CollectiveHGC_logo_RGB-2

Hamar Game Collective har i løpet av 4 år vokst fra 3 til 9 selskaper, de har vunnet en rekke priser både nasjonalt og internasjonalt – blant annet den prestisjetunge “British and American Film and Television Award” (BAFTA), og spillutviklere fra hele verden kommer nå til Hamar for å ta del i det unike fellesskapet.


HeadITHeadit-logo Blue Transparent 2000 (1)

Vi trenger flere unike og kompetente IT- hoder i vårt kompetansemiljø på Hamar. Vi søker deg som er dyktig i faget ditt, og ser verdien av å utvikle deg selv, vår kunde og oss i Headit.

Headit søker deg som kan bidra til å effektivisere, kvalitetssikre- og skape bedre lønnsomhet for våre kunder.


IKT Ressursforum Innlandetikt_ressursforum

IKT Ressursforum er Innlandets største ressursnettverk innen IKT. Nettverket består av store og mellomstore IKT selskaper fra Hedmark og Oppland. Vår visjon er å skape Innlandets sterkeste og mest ettertraktede IKT-klynge.


InnitInnit_logo_300x300-1

Innit er en totalleverandør av IT-tjenester. Våre tjenester og kunnskap treffer alt fra de små aktørene i markedet, til noen av de største bedriftene i landet. Vi har også de senere årene startet med å levere produkter og tjenester i utlandet.

Våre verdier tar utgangspunkt i at vi skal skape merverdi for våre kunder, og våre kunder skal ha fokus på egne mål og arbeidsoppgaver.


Kong Arthurkong_arthur

Kong Arthurs målsetting er å bli Innlandets sterkeste fagmiljø innen IKT, strategisk innovasjon med teknologiske løsninger som underbygger strategien.  Vi søker søker etter fulltids systemutviklerere – fullstack og frontend, innen teknologiene Microsoft .Net og JAVA.

snow1
Snow Software

Snow Software er verdensledende innen Software Asset Managment programvare med 6000+ kunder. Vi fortsetter innovasjon av den høyeste kvalitet programvare til et spennende og voksende marked.

Hamar er ett av tre utviklingskontorer. Vi har 19 kontorer over hele verden og en årlig vekst på 60%. Vi ansetter de beste menneskene med riktig holdning, du kommer til å jobbe med fantastiske mennesker over hele verden.


WaveIT

Wwaveit2aveit tilbyr IT-relaterte tjenester for små og mellomstore bedrifter i hele Norge, pr i dag er de fleste lokalisert i Mjøsregionen. For de fleste kundene fungerer vi som deres IT-avdeling, bare eksternt, som de henvender seg til ved behov. I tillegg drifter og overvåker vi kundenes IT-løsninger slik at de til enhver tid fungerer optimalt.

Noe av det vi leverer:

  • Drift og overvåkning av IT-løsninger
  • Rådgivning og sikkerhet
  • Skytjenester
  • Trådløst nettverk

Atea

Atea har satsningsområder i skolesektoren, velferdssektoren, byggsektoren og industrisektoren. Dette er områder som det i fremtiden vil være nødvendig å digitalisere for at barna våre skal bli kompetente for fremtidens arbeidsplasser og løse behovet for flere varme hender i omsorgsjobben med økende antall eldre. Smart byggteknologi handler om å digitalisere byggeprossesser og investere i teknologi slik at fremtidens bygg er driftseffektive og effektive for brukerne. Å digitalisere produksjonsprosesser i industrien vil skape fremtidens arbeidsplasser og sørge for verdiskapning i norske industrier.  

 

Interessert i andre bedrifter?
Se oversikten over hvem som deltar på Jobbmesse Arena Innlandet.

Meld deg på Arena Innlandet jobbmesse

 

Legg igjen en kommentar