Hopp til innholdet
Hjem » Jobbmesse Arena Innlandet

Jobbmesse Arena Innlandet

Fysisk jobbmesse på Scandic Hamar eller du kan delta digitalt på jobbmesse.no
27. januar 2022 fra 10.00 til 18.00.

Vi legger opp til en todeling av dagen med fokus på elever/ studenter på formiddagen og jobbmesse, kompetanseløft, karrierevalg og inkludering fra ca 15.00 med sosial mingling for bedrifter og deltakere i etterkant.

Nytt av året er en pilot i samarbeid med Innlandet fylkeskommune. Vi kobler næringslivet og elever/studenter for å vise hvilke muligheter som finnes i Innlandet og hvilke studievalg som gir hvilke muligheter.  Her vil vi ha fokus på bedre studievalg for ungdomsskoleelever som skal velge videregående skole fra kl. 10 – 12 samt for videregående skole som skal velge høyere utdanning/fagskole fra 12.30 – 14.30.

På jobbmessen vil du i tillegg til å se på ulike jobbmuligheter og møte næringslivet ha mulighet til å delta på et kompetanseløft program i samarbeid med samarbeidspartnere og bedrifter. Vi vil også sammen med Innlandet fylkeskommune tilby en tjeneste for de som vurderer karrierebytte eller bevisstgjøring på hvilke muligheter man har med en spesifikk kompetanse. 

Siden blir oppdatert så snart detaljer ved arrangementet er på plass. Følg med!

Er du student, jobbsøker eller bare nysgjerrig på hva Innlandet kan by på av karrieremuligheter? På Arena Innlandets digitale jobbmesse blir du kjent med et bredt utvalg av bedrifter i Innlandet som søker arbeidskraft.

Se video om hvordan du enkelt kan komme i kontakt med spennende arbeidsgivere fra sofakroken!

https://videopress.com/v/xotODMcC?preloadContent=metadata

På plattformen jobbmesse.no har du mulighet til å chatte med ulike arbeidsgivere, søke på jobber og knytte kontakter – kanskje du finner drømmejobben?

Deltakende bedrifter:

Stange kommune

Tieto Evry 

NAV i Hamarregionen

Tretoen AS

BDO

Ringsaker kommune

Hamarregionen

Karrieresenter Hedmark

Toyota Sulland Hamar AS

Sirkula IKS

Norconsult AS

Headit AS

Jobzone Hamar

Vekstra AS

Martin M Bakken AS

Sektor Alarm

Hamar kommune

Få også med deg inspirerende kompetansepåfyll om utdannings- og karrierevalg!

Meld deg på i dag og følg med på hvilke bedrifter du kan møte den 27. januar 2022.

Arena Innlandet er et samarbeid mellom Hamarregionen reiseliv og utvikling og NAV i Hamarregionen, hvor kommunene Ringsaker, Hamar, Stange og Løten står bak.

 

Forberedelser for deg som arbeidssøker

Ønsker du tips til å skrive en god CV, søknad og hvordan du best kan forberede deg til intervju? På nav.no finner du gode jobbsøkertips.