Hopp til innholdet

Velkommen til Arena Innlandet 29. september

Møt 75 bedrifter på Scandic Hamar torsdag 29. september eller digitalt på Myonvent.
Registrer deg og delta her. https://app.myonvent.com/event/arena-innlandet

Programmet for dagen
10.00 – 12.00 Elev møter næringslivet – ungdomsskole
12.30 – 14.30 Elev møter næringslivet – videregående skole
13.00 – 18.00 RESTART kompetanseprogram i samarbeid med Digital Innlandet (kun fysisk på Scandic¨)
15.00 – 18.00 Jobbmesse og nettverk

Du har mulighet til å kombinere RESTART og jobbmesse. Se programmet for RESTART her. https://digitalinnlandet.no/restart-2022

Det er også mulighet å gå inn på Myonvent eventet også etter arrangementet for å sjekke ut muligheter og ta kontakt med bedrifter/organisasjoner.

Vi ønsker deg velkommen – bruk dagen godt!

Scandic Hamar, 29. september -Et verdifullt sted å være for alle bedrifter

På Arena Innlandet får du en mulighet til å påvirke fremtidens unge arbeidstakere til å bli interessert i din bedrift og bransje, du får profilert virksomheten din både med tanke på rekruttering av dyktige ansatte og ikke minst overfor markedet og næringslivet. Du er med på å bidra til en felles stolthet over det å synliggjøre hvilket mangfold vi faktisk har her i Innlandet og regionen og du får en unik sjanse til å bygge nettverk. Arena Innlandet skal være en verdiskapende møteplass for både bedrifter, studenter, jobbsøkende og alle som ønsker kompetansepåfyll. 

Fysisk og digital jobbmesse

Arena Innlandet er et samarbeid mellom Hamarregionen reiseliv og utvikling og NAV i Hamarregionen, hvor kommunene Ringsaker, Hamar, Stange og Løten står bak. Elevrumsregionen, Innlandet fylkeskommune og NHO Innlandet er med som medarrangør og samarbeidspartnere

Bedrift?

På Arena Innlandet treffer du og din virksomhet mulige arbeidstakere og verdifulle fremtidige nettverk og ressurser både fysisk – og digitalt. Samtidig er dette en gyllen mulighet til å profilere bedriften din både før, under og etter selve arrangementet den 29. september. Vi liker å kalle det for et kinderegg av muligheter der elever kan få sitt første møte med næringslivet, der de som vil kan oppleve en inspirerende jobbmesse og RESTART kompetanseløft for den som ønsker nye utfordringer og ny kunnskap.

Interessert i jobb?

Rundt deg i nærområdet finnes det bedrifter på jakt etter nye ressurser. Arena Innlandet gjør det enkelt å møte potensielle nye arbeidsplasser som kanskje leter etter nettopp DEG! Kanskje drømmejobben er nærmere enn du tror?

Elev/student?

Hvis du er 10. klassing eller videregående elev har du mulighet til å møte næringslivet for å høre hvilke behov de har og hvilke muligheter som er i ulike bransjer og bedrifter.Som ung har du alle muligheter og hele verden foran deg! Dersom du er 10. klassing eller videregående elev får du her en unik mulighet til å møte næringslivet og lære mer om hvilke behov som finnes i fremtidens arbeidskraft og om muligheter i ulike bransjer og bedrifter. Kanskje denne dagen kan inspirere deg til å ta noen valg?

Behov for kompetansepåfyll?

Kompetansepåfyll og livslang læring er viktigere enn noen gang på alle nivå i arbeidslivet. RESTART skal gi deltagerne kunnskap på tvers av bransjer og bedrifter med fokus den viktige forretningsmessige siden av digital utvikling, og inspirasjon til å tenke nytt rundt ledelse, kompetanse og forretningsutvikling.

Delta digitalt på Arena Innlandet - der du er!

Lyst til å delta selv om du ikke har muligheten til å møte opp fysisk? Logg på digitalt og ta del i arrangementet via skjerm!
Dette arrangeres på MyOnvent .

Heldige er vi som kan kalle Hamarregionen og Innlandet for hjemme

Mellom vann og land ligger mulighetene i Hamarregionen som ferskvannsperler på ei snor.

Her går spennende karrieremuligheter og et rikt fritids- og hverdagsliv hånd i hånd. Med en idyllisk strandlinje, et rikt kulturliv, et unikt tilbud med organiserte fritidsaktiviteter, grønne turområder og yrende sentrumsliv er Hamarregionen et perfekt sted å leve for deg som vil bo sentralt, men likevel ha alle landlige fordeler rundt deg. For deg som liker det urbane, men som likevel vil omgi deg med naturskjønne omgivelser. For deg som ønsker en praktisk hverdag med alt du trenger rett i nærheten.

Sterk vekst i næringslivet

Innlandet og Hamarregionen huser et mangfold spennende utdanningstilbud, bedrifter og kompetansemiljøer innen et bredt spekter av bransjer, og det er alltid plass til nye hoder, ny innsikt og ny kunnskap. Arena Innlandet, som i år arrangeres på Hamar 29. september, er en godt etablert jobbmesse med formål om å knytte studenter, arbeidssøkende og arbeidstakere til bedrifter og lokalt næringsliv – vi er stolte av mangfoldet og vi deler det gjerne!

Velkommen hjem skal du være

Enten du er tilbakeflytter eller nyinnflyttet til Hamarregionen, så skal du føle deg velkommen – for dét er du virkelig. Det å være en region som stadig tiltrekker seg nye verdifulle ressurser i arbeidslivet og nye naboer, bekjentskaper, kolleger og bestevenner i form av nye innbyggere, er en luksus som vi aldri tar for gitt. Fremtidig vekst i både næringsliv og befolkning skal alltid være en ambisjon. Her i Hamarregionen skal det være godt å bo, jobbe og leve for liten og stor – i dag og i morgen.

Les mer om regionen her

Visit Mjøsa

Visit Innlandet

Hamarregionen

Hamar kommune

Elverum kommune

Elverum Vekst

Løten kommune

Ringsaker kommune

Stange kommune

«Arena Innlandet er en møteplass hvor elever, studenter og jobbsøkende kan møte næringslivet fra Innlandet»

Arena Innlandet er et samarbeid mellom Hamarregionen utvikling og NAV i Hamarregionen, hvor kommunene Ringsaker, Hamar, Stange og Løten står bak. Elverum kommune, Elverum Vekst, Innlandet fylkeskommune, Digital Innlandet og NHO Innlandet er med som medarrangør og samarbeidspartnere.

Arena Innlandet fysisk og digital jobbmesse 29. september 2022

Formålet med jobbmessen er å vise frem jobbmulighetene i regionen, tiltrekke oss attraktive arbeidstakere og bidra til kompetanseløft for regionen. Ambisjonen er at Arena Innlandet 2022 et godt og effektivt utstillingsvindu for næringslivet som ønsker å rekruttere og en møteplass mellom din bedrift og elever/studenter for lærlingeplasser, utdannings- og karrierevalg.

Arrangementet blir tredelt med elev møter næringsliv på formiddagen, kompetanseløft, tradisjonell jobbmesse og karrierevalg på ettermiddagen.