For bedrifter

Arena Innlandet er en unik mulighet til å vise frem bedriften din i Oslo, sammen med resten av næringslivet fra regionen vår.


(Foto: Hamarregionen / Frederik Garshol)

Etter seks år er Arena Innlandet blitt en stor suksess, og både bedrifter og arbeidssøkere har gitt svært gode tilbakemeldinger. 50 bedrifter deltok i 2018, og 400 personer besøkte de faglige seminarene og jobbmessen.

Se hvilke bedrifter som er påmeldt i 2019

Arena Innlandet er din mulighet til å:

  • Profilere bedriften
  • Møte fremtidige arbeidstakere
  • Bygge nettverk med andre aktører

Jobbmessen Arena Innlandet 2019 finner sted 23. september på Sentralen i Oslo, kl 15.30-19.30.

Alle påmeldte bedrifter inviteres til KICK-OFF i PARK gründer- og næringshus i Hamar, torsdag 5. september kl 14.30 – 15.30.

Hva får du?
Ved å bli en del av Arena Innlandet er bedriften din sikret bred profilering i ulike kanaler, både fysisk og digitalt. I tillegg til stand-plass på selve jobbmessen, får du også profilering av bedriften i de ulike kanalene til Arena Innlandet i forkant. For å få mest mulig ut av samarbeidet trenger vi så tidlig som mulig å få oversendt materiale som logo, kort info om bedriften, oversikt over stillinger/kompetanse bedriften søker og eventuelt bilder og korte filmer til bruk i markedsføring.

Du er også hjertelig velkommen til å delta på Snapchat-stafetten som pågår! Et unikt prosjekt hvor Snapchat benyttes til å rekrutteringsformål i Innlandet.

Pris
Deltagelse koster kr 3000 + mva for bedrifter med omsetning under 20 MNOK og kr 6000 + mva for bedrifter med omsetning over 20 MNOK (reise og eventuelt opphold bekostes av den enkelte). Deltageravgiften faktureres i etterkant av jobbmessen.

PÅMELDING HER

Send oss materiell
Med Arena Innlandet ønsker vi å løfte både regionen og din bedrift. For at vi skal gjøre en god jobb er vi avhengig av å få inn materiell, video og innspill til type kompetanse/stillinger bedriften søker. Det vi trenger fra deg er:

• Logo
• Kort info om bedriften (maks 150 tegn (inkl mellomrom)
• Oversikt over stillinger/kompetanse bedriften søker
• Filmsnutt til bruk på sosiale medier, hvor bedriften presenteres kort (mobilfilm holder)
• Bilder som kan brukes på sosiale medier
• Eventuelt webside(r) det er ønskelig at vi lenker til

Materialet kan sendes inn på kontakt@arenainnlandet.com.

Spørsmål eller kommentarer?
Ta kontakt på kontakt@arenainnlandet.com eller direkte via Berte Sollerud Helgestad på berte@hamarregionen.net og tlf. 995 12 512, så hjelper vi deg videre.

Meld deg gjerne interessert og les også mer på Facebook-arrangementet.

Følg oss på Facebook og Snapchat for å holde deg oppdatert!

PÅMELDING HER