For bedrifter

Arena Innlandet er en unik mulighet til å vise frem bedriften din i Oslo, sammen med resten av næringslivet fra regionen vår.

Etter seks år er Arena Innlandet blitt en stor suksess, og både bedrifter og arbeidssøkere har gitt svært gode tilbakemeldinger. 50 bedrifter deltok i 2018, og 400 personer besøkte de faglige seminarene og jobbmessen.

Se hvilke bedrifter som var påmeldt i 2018

Arena Innlandet er din mulighet til å:

  • Profilere bedriften
  • Møte fremtidige arbeidstakere
  • Bygge nettverk med andre aktører

Jobbmessen Arena Innlandet 2019 finner sted 23. september på Sentralen i Oslo, kl 15.30-20.00.

Hva får du?
Ved å bli en del av Arena Innlandet er bedriften din sikret bred profilering i ulike kanaler, både fysisk og digitalt. I tillegg til stand-plass på selve jobbmessen, får du også profilering av bedriften i de ulike kanalene til Arena Innlandet i forkant. For å få mest mulig ut av samarbeidet trenger vi så tidlig som mulig å få oversendt materiale som logo, kort info om bedriften, oversikt over stillinger/kompetanse bedriften søker og eventuelt bilder og korte filmer til bruk i markedsføring.

Du er også hjertelig velkommen til å delta på Snapchat-stafetten som pågår! Et unikt prosjekt hvor Snapchat benyttes til å rekrutteringsformål i Innlandet.

Pris
Deltagelse koster kr 3000 + mva for bedrifter med omsetning under 20 MNOK og kr 6000 + mva for bedrifter med omsetning over 20 MNOK (reise og eventuelt opphold bekostes av den enkelte). Deltageravgiften faktureres i etterkant av jobbmessen.

PÅMELDING HER

Send oss materiell
Med Arena Innlandet ønsker vi å løfte både regionen og din bedrift. For at vi skal gjøre en god jobb er vi avhengig av å få inn materiell, video og innspill til type kompetanse/stillinger bedriften søker. Det vi trenger fra deg er:

• Logo
• Kort info om bedriften (maks 150 tegn (inkl mellomrom)
• Oversikt over stillinger/kompetanse bedriften søker
• Filmsnutt til bruk på sosiale medier, hvor bedriften presenteres kort (mobilfilm holder)
• Bilder som kan brukes på sosiale medier
• Eventuelt webside(r) det er ønskelig at vi lenker til

Materialet kan sendes inn på kontakt@arenainnlandet.com.

Spørsmål eller kommentarer?
Ta kontakt på kontakt@arenainnlandet.com eller direkte via Berte Sollerud Helgestad på berte@hamarregionen.net og tlf. 995 12 512, så hjelper vi deg videre.

Meld deg gjerne interessert og les også mer på Facebook-arrangementet.

Følg oss på Facebook og Snapchat for å holde deg oppdatert!

PÅMELDING HER

Reklamer